Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Middelkoop Services Haaften 21

Wie zijn we 

Dit is ons verhaal.

Met een ruime ervaring in speciaal transport en motorvoertuigentechniek waagde Roy Middelkoop in 2016 de sprong naar zelfstandig ondernemer. 

Roy: “Mijn drijfveer was simpel: ik wil het onmogelijke mogelijk maken bij opdrachtgevers en elke dag mag een nieuwe uitdaging zijn.” 

Daarbij kwam de helpende hand van Mariska, zijn vrouw, goed van pas. 

Een sprong naar het heden: Middelkoop Services is gespecialiseerd in het onderhoud, reparatie en de (de)montage van bruggen, sluizen, tunnels en keringen. Roy en Mariska zijn perfect op elkaar ingespeeld. Waar Roy vooral technisch is onderlegd en zich bezighoudt met de uitvoering op de werkvloer, is Mariska de drijvende kracht achter alle administratieve zaken. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zowel voor de opdrachtgevers als de mensen die voor Middelkoop Services werken.

Middelkoop Services Haaften 3
Middelkoop Services Haaften 24

Mariska: “Ik zoek de juiste mensen, passend bij de klus en leg de – vaak – ingewikkelde puzzel om alle mensen in te plannen. Ook regel ik alle administratieve zaken voor onze mensen, van de juiste verzekeringen en certificaten tot en met het facturatieproces. Ad hoc zaken regelen? Dat is echt mijn kracht.”

Met elkaar vormt Middelkoop Services een hecht en professioneel team waar iedereen weet wat doorpakken is. Het is de menselijkheid en het gevoel van samenhorigheid, dat onderscheidend is. Iedereen heeft zijn eigen expertise en samen zijn ze onverslaanbaar. 

Roy: “Onze klanten voelen dat. Ze weten dat als wij een belofte doen, we die nakomen. Niet met grote woorden, maar met echte daden. Als wij zeggen dat het werk af komt, dan gebeurt dat ook. Wij zetten die stap harder. En dat is niet omdat het moet van de opdrachtgever, maar omdat we niet anders willen.” 

“Dus ja, we zijn professionals. Maar meer dan dat, zijn we bruggenbouwers - mensen die geloven in de kracht van samenwerking met elkaar en onze opdrachtgevers. We genieten van ons werk en doen er alles aan om onze klanten elke zorg uit handen te nemen. Daar halen wij voldoening uit.” 

Zoek je de juiste mensen, kennis en ervaring voor het laten slagen van je project? Harde werkers, professionals die in oplossingen denken én die pas naar huis gaan als de klus geklaard is? Vanuit het prachtige Haaften werken Roy en Mariska Middelkoop samen met hun team en opdrachtgevers om dat voor elkaar te krijgen. Zélfs als die klus onmogelijk lijkt. 

De gevleugelde uitspraak:

“Kan niet? Dat kennen wij niet”

is voor beiden de drijfveer om het tóch voor elkaar te krijgen. 

Middelkoop Services Haaften 20