Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Middelkoop Services Haaften 29

Onderhoud en reparatie van bruggen, sluizen en tunnels

Zoek je een partner die de complexiteit van je project begrijpt en meedenkt bij jouw uitdagingen? Waarbij de impact van de (onderhouds)werkzaamheden tot een minimum beperkt blijven? 

Middelkoop Services Haaften 11

Ontdek onze expertise

 • Het leveren van ervaren vakmensen, precies passend bij de werkzaamheden. Of je een monteur zoekt of een uitvoerder: wij hebben voor jou de juiste professional

 • Groot onderhoud en reparatie van alle soorten bruggen, sluizen, tunnels en keringen

 • Vakkundige (de)montage, waarbij we zelfs onze handen uit de mouwen steken bij de meest gecompliceerde constructies

 • Metaalbewerking, uitgevoerd volgens de specificaties van jouw tekeningen of ons eigen ontwerp. Ook voor de combinatie van metaal en hout ben je bij ons op de juiste plek 

 • Oplossingsgericht denken, ad hoc flexibiliteit, de juiste gereedschappen en transportmiddelen

Zoek je naar mensen die verdergaan dan alleen de uitvoering? Waar meedenken en samen problemen oplossen het uitgangspunt zijn? Mensen die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en graag die stap extra zetten?

Middelkoop Services biedt:

 • Een team professionals die, naast de uitvoering van de mechanische werkzaamheden, actief met je meedenkt en de meest creatieve oplossingen aandraagt.
 • De mogelijkheid om – zelfs ad hoc – je eigen team te versterken met onze gespecialiseerde krachten.
 • Een ongeëvenaarde flexibiliteit, zodat je projecten soepel verlopen binnen de afgesproken termijn én waarbij we vaak de verwachtingen overtreffen.

Dus ja, we zijn professionals. Maar meer dan dat, zijn we bruggenbouwers - mensen die geloven in de kracht van samenwerking met elkaar en onze opdrachtgevers. 

Ken je dat gevoel…?

 • Dat er altijd iets ontbreekt, of dat nu kennis, gereedschap of mankracht is?
 • De frustratie wanneer projecten onverwacht stil komen te liggen door ogenschijnlijk onoplosbare problemen? 
 • Of ben je noodzakelijk onderhoud aan het uitstellen omdat je de juiste partner nog niet hebt gevonden om mee samen te werken?

Wij staan klaar om deze uitdagingen samen te overwinnen. Met onze oplossingsgerichte mentaliteit en doortastend vermogen, zorgen wij er met ons team voor dat je projecten doorlopen. Zelfs wanneer onverwachte uitdagingen zich voordoen.

Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

"Op een dag kwamen we materiaal tekort en het project dreigde te stagneren. De jongens gingen niet stilzitten en afwachten. Ze ondernamen direct actie en op de een of andere manier kregen zij de benodigde materialen geregeld. Het werk kon doorgaan zonder kostbare vertraging."

Gerard Middelkoop – Mourik Industrie B.V.

Geen brug is voor ons te ver.
Neem vandaag nog contact op voor jouw uitdaging!

Contact

Middelkoop Services B.V.
Herenstraat 8b
4175 CD Haaften

KvK: 66535972
BTW: NL856597697B01