Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten
Middelkoop Services Haaften 13

Ben je opdrachtgever? Vind de Technische Expert die je echt nodig hebt

Arbeidsbemiddeling van monteur, uitvoerder tot aan SPMT operators

Zoek je de juiste persoon voor jouw project? Van monteur tot uitvoerder, van projectleider tot aan SPMT operators. Bij Middelkoop Services matchen we je niet zomaar met iemand.

Middelkoop Services Haaften 12

Wij zijn namelijk bruggenbouwers. In de uitvoering van de werkzaamheden en in het matchen van opdrachtgevers met ons team. We kennen onze mensen door en door, waardoor we altijd de technische expert voor je vinden die je echt nodig hebt. 

Iedereen uit ons betrouwbare netwerk van zzp’ers heeft zo zijn vaardigheden en specialiteiten. En pas als we zeker weten dat ze hun werk zelfstandig kunnen uitvoeren, zetten we ze in. Wij leveren kwaliteit. Anders doen we het niet. 

We combineren professionaliteit met nuchterheid. We zijn realistisch in de verwachtingen, maar maken voor onze opdrachtgevers toch vaak het onmogelijke mogelijk door de snelle inzet van de juiste mensen.

Voor ons is geen brug te ver.

Ben jij onze nieuwe collega?

Samen Sterk

  • Verplaats jij dat onderdeel voor een brug, tunnel, kering of sluis keer op keer met precisie, maar ben je niet zo van de administratie? 
  • Ben je die harde werker die liever met kettingen sjouwt dan met papierwerk worstelt?
  • Doen jouw technische handen moeiteloos wat de opdracht vraagt – en meer, maar word je achter de computer snel weggevaagd?

Dan ben je bij ons op de juiste plek. 

We pakken jou als Zzp’er bij de hand en ondersteunen je bij alles wat je nodig hebt. Van de juiste certificaten tot het regelen van de verzekeringen. Wij zorgen ervoor dat jouw administratie op rolletjes loopt. Je geeft bijvoorbeeld eenvoudig je uren en kilometers aan ons door, wij zorgen voor een helder overzicht met je facturatiegegevens. 

Bij ons geen eindeloze contractonderhandelingen. Jij kunt op ons rekenen, net zoals we op jou kunnen rekenen. Simpel, snel en zonder gedoe. Zo kun jij aan de slag met wat je het liefste doet!

Hier herken jij je in:

  • Je bent een harde werker. Een 9 tot 5 mentaliteit? Jij hebt geen idee wat dat is. De klus klaren, dát is waar jij je bed voor uitkomt
  • Samen werken, met elkaar een teamgevoel creëren en een hart dat sneller klopt van uitdagende projecten, dat ben jij
  • Met het team bedenk je oplossingen voor de uitdagingen die je tegenkomt in het werk
  • Wij kunnen op je vertrouwen en bouwen, dat kan jij ook op ons
  • En die rommelige administratie die je laat versloffen? Geen zorgen, wij helpen je erbij. 

Wil je werken met een team dat echt begrijpt wat je nodig hebt?

Neem contact met ons op en ervaar hoe eenvoudig het is om de juiste professionals voor je project te vinden. 

“Voordat we mensen bij onze opdrachtgevers plaatsen, gaan ze altijd eerst met mij mee naar een project. Zo weten we zeker dat onze mensen de juiste kennis, vaardigheden, specialiteiten en mentaliteit hebben." 
Roy Middelkoop, oprichter en eigenaar Middelkoop Services.

“Wat ons anders maakt? Door de aanwezigheid van Roy op de werkvloer, kunnen we bij projecten snel op- en afschalen. Of we besluiten een uurtje door te werken als we daardoor dezelfde dag nog de klus kunnen afmaken.” 
Mariska Vermeulen, eigenaar Middelkoop Services.

Kom jij ons team versterken?

Contact

Middelkoop Services B.V.
Herenstraat 8b
4175 CD Haaften

KvK: 66535972
BTW: NL856597697B01